Vill du bli medlem och hyra plats hos oss?

Här finns platser både för hobbykeramikern och den mer verksamma eller erfarne.

Vi har medlemplatser i olika storlek, samt några få verkstadsplatser för den som vill kunna gå heltid.

Medlemsplatser

Medlemsplats innebär att man betalar en fast månadsavgift och så prenumererar man på ett antal timmar i veckan som man får komma och skapa sin egen keramik i vår fina lokal mellan 7-22. 

Det finns 8 drejskivor och några byggplatser.

Prenumerationen i dagsläget innebär att man får både bygga och dreja. All glasyr ingår samt bränningar av dina alster. Du får en plats att ha dina pågående projekt och en liten låda där du kan ha din lera och om du har egna verktyg. Annars använder du våra verktyg! Du kommer få nyckelbricka eller kod så du kan komma in själv i lokalen. 

Vi står för kaffe, te och god stämning! 

Varje inbokningsbart keramik-pass är 5 timmar. Måndag – Söndag. 7-12 / 12-17 / 17-22.

På sommaren får alla medlemmar dubbelt så många timmar på sina medlemskap för samma månadskostnad. Så har man alltså Mini vanligtvis, så kan man under sommaren boka in 10 timmar i veckan istället för 5. Detta gäller Juni-Augusti.

De med medlemskap ’stor’ får tillgång till studion nästan heltid. Så länge det inte är fullbokat eller är något företagsevent.

Samma mängd lera ingår, sen kan man köpa till mer. 

 • Mini-plats 1800KR - FULLT

  5 timmar i veckan.

  Du kan boka ett pass i veckan á 5 timmar. Det ingår 3 kg lera i månaden. Sedan kan du köpa till lera för 60kr kg.

  Dessa platser är just nu fulla men maila oss så kan du hamna på väntlistan!

 • Mellan-plats 2350KR

  10 timmar i veckan.

  Du kan boka två pass i veckan á 5 timmar. Det ingår 6 kg lera i månaden sedan kan du köpa till lera för 60kr kg. 

 • Stor-plats 3000KR

  Obegränsade timmar.

  Du får komma så ofta du vill mellan 7-22 och hålla på med din keramik så länge det inte pågår kurs eller annan verksamhet i kurslokalen. Det är fortfarande 3 pass om dagen, så du bokar in ditt/dina pass innan du kommer. Till dessa platser kommer jag också hålla intervju med de intresserade.

Verkstadsplats

För den med mycket erfarenhet, som är verksam eller har utbildning inom keramik/hantverk så finns det ett fåtal verkstadsplatser. Dessa platser är fasta platser i ett eget utrymme längre bak i lokalen , lite avskilt från kurslokalen och här kan man gå heltid, även när det pågår kursverksamhet. Du får en egen fast plats som alltid är din. Då behöver du inte flytta dina projekt. 

Vi kommer längre fram ha ett showroom i lokalen (detaljer kring det är inte klart ännu).  Men tanken är att de som hyr verkstadsplats ska kunna visa upp sin keramik här och också sälja sin keramik.

Lera köps genom oss á 60kr kilot, eller så köper man ett help paket på 10kg för 250kr. Vi står för glasyrer, underglasyrer, verktyg etc. Men du kan också ha egna verktyg vid din plats.

PRIS: 4000 SEK (ink moms)

Kontakta oss