Hyr plats

Är du självgående i de olika momenten för keramiskt skapande så kan du bli medlem och hyra plats hos oss. Då prenumererar du på olika antal timmar beroende på storlek, som du sen bokar in när det passar dig i veckan.

Mer information om att hyra plats

Gå kurs!

Är det första gången du ens rör vid lera? Eller har du hållit på ett tag och vill utvecklas? Kolla in våra kurser!

Mer info om våra kurser!

Showroom

KERAMIKEN har också ett showroom med vackra alster från våra keramiker. Här kan du köpa hem något till dig själv eller kanske en present? Avtala tid med oss innan du kommer förbi. Vi tar swish ej kort eller kontant.

Kontakta oss!

KERAMIKEN - Mina Drömmars Verkstad

”Som barn höll jag på med keramik i ett par år på midsommargården. Framförallt för att mamma tyckte mycket om keramik. Jag tror hon tänkte att det skulle passa en väldigt sprallig tjej med mycket spring i benen, att arbeta med händerna.

Hon hade absolut rätt. Därför var det väldigt härligt att som vuxen hitta tillbaka till något jag trott jag hade ”glömt”.  Minnet fanns efter alla dessa år ändå kvar i händerna.

Efter en helgkurs var jag fast. Efter flera år av keramikkurser i Stockholm och Uppsala, och sen keramikande hos andra, bestämde jag mig för att våga satsa och öppna en egen keramikverkstad.

Det tog tid att hitta rätt lokal men äntligen fanns den där på Maria Prästgårdsgata vid Mariatorget! KERAMIKEN

Jag vill skapa en yta som förutom det kreativa skapandet också blir en social mötesplats. En verkstad att möta andra med samma intresse för keramiken och kunna bli del av ett större sammanhang. En plats att inspireras, lära sig, koppla av, koppla bort. Dela ideér och komma med ideér som vi prövar (och lyckas eller misslyckas med) tillsammans. Kurser för den som är ny eller den som vill utvecklas. Platser att hyra både för yrkesverksamma keramikern och hobbyfantasten. 

Ett Showroom där du kan inspireras av andras hantverk eller kanske köpa hem någon fin present. Jag är otroligt glad att äntligen få förverkliga min drömverkstad och jag vet att min mamma hade varit oerhört stolt. Linda ”

Linda Castillo Skogh - Ägare och grundare av KERAmiken

1 av 5